Oplossing voor reiniging van ventilatiekanalen gaat de wereld over

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023

Kanalen reinigen op een mega jacht, een schoolgebouw in Noord Nederland en bij diverse restaurants zijn enkele van de opdrachten die Polygon in de afgelopen weken heeft uitgevoerd. Het team onder leiding van Dick Stoppelenburg staat 24/7 klaar om ventilatie- en vetkanalen te reinigen voor brandpreventie, hygiëne en veiligheid.

Dick: “het team levert hoge kwaliteit en is altijd flexibel inzetbaar. Het is niet altijd makkelijk om een juist gemotiveerd specialistisch team bij elkaar te krijgen. Maar ik kan met recht zeggen dat we een top team hebben. Ik ben blij en trots op de samenwerking.”

Polygon is een calamiteitenbedrijf in brand en waterschades en weet daarom als geen ander hoe belangrijk onderhoud en preventiemaatregelen zijn. Ook kennen we de wensen en eisen van de verzekeraars en werken conform alle branche gestelde normen. We leveren bijvoorbeeld altijd een rapportage met foto’s die het juiste onderhoud aantonen.

Kanalen reinigen icon.arrow--dark

Geschreven door

Polygon

Algemeen: Polygon is dé specialist in het herstellen van water- en brandschade en in het leveren van tijdelijke klimaatoplossingen. Wij beperken en beheersen de gevolgen van water, brand en klimaat.... Lees meer