Oppervlaktebehandeling bij koude en vochtige omstandigheden

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Oppervlaktebehandeling bij koude en vochtige omstandigheden

Om de relatieve luchtvochtigheid, het dauwpunt en de temperatuur in een omgeving te kunnen regulieren en bewaken beschikt Polygon over, in eigen beheer ontwikkelde, apparatuur. Eventuele vocht- en temperatuurgerelateerde problemen kunnen snel worden gelokaliseerd. Door adequaat bij te sturen bij extreem afwijkende weersomstandigheden, zoals extra inzet van tijdelijke verwarming of koeling, worden bouw-, reparatie- en onderhoudsplanningen gewaarborgd.

Polygon heeft al veel gerenommeerde internationale en nationale bedrijven naar tevredenheid kunnen helpen bij het oplossen van problemen op het gebied van tijdelijke vocht- en klimaatbeheersing. Dankzij onze kennis, meer dan 70 jaar praktijkervaring en een speciaal ontwikkelde vloot van apparatuur kunnen wij in iedere situatie een passende oplossing bieden. Een oplossing die de juiste klimaatomstandigheden creëert, kosteneffectief is, op ieder gewenst moment inzetbaar is, risico’s vermindert en de bedrijfscontinuïteit waarborgt.

Website Polygon icon.arrow--dark

Geschreven door

Polygon

Algemeen: Polygon is dé specialist in het herstellen van water- en brandschade en in het leveren van tijdelijke klimaatoplossingen. Wij beperken en beheersen de gevolgen van water, brand en klimaat.... Lees meer