Optimale afzuiging van dampen en overspray door de WLA afzuigwanden van Wiltec

icon.highlightedarticle.dark Veiligheidsgereedschappen
34 bekeken 19 juli 2023
Optimale afzuiging van dampen en overspray
Optimale afzuiging van dampen en overspray | Foto: Wiltec

De WLA afzuigwanden van Wiltec, specialist op het gebied van Industrie & Spuiterijtechniek, zijn geschikt voor iedere industrie waarin verfproducten worden verspoten en waarin eisen worden gesteld aan de spuitkwaliteit en een optimale afzuiging van dampen en overspray.

Dubbel filtersysteem

De afzuigwanden zijn standaard voorzien van een dubbel aanzuigende centrifugaal ventilator en een dubbel filtersysteem. Met deze filterklasse wordt de uitstoot van vaste stofdeeltjes tot onder het wettelijke minimum beperkt, terwijl het beste eindresultaat wordt behaald.

Explosieveilige motor

Door de explosieveilige motor en het speciale filtersysteem voldoen de afzuigwanden aan de strengste milieu- en Arbo-eisen. De wanden zijn, bij het verspuiten van watergedragen lakken, tevens bijzonder geschikt voor een energiebesparend recirculatiesysteem. De afzuigwanden hebben een groot filter- en afzuigoppervlak met een krachtige afzuiging.

Modulaire bouwvorm

Door de modulaire bouwvorm zijn de filters per sectie te vervangen en zijn de afzuigwanden in verschillende afmetingen verkrijgbaar, waardoor de WLA afzuigwanden in nagenoeg elke ruimte en voor iedere toepassingen inzetbaar is.

Geschreven door

Wiltec BV

Wiltec, toeleverend partner van meer dan 40.000 producten, maar vooral een proactieve adviseur en oplossingsgerichte expert. Samen met de klant zoeken we naar slimme oplossingen, passen kennis uit de markt... Lees meer