Perfect klimaat tijdens onderhoud

icon.highlightedarticle.dark Gereedschappen
Laatste wijziging: 23 april 2024
Perfect klimaat tijdens onderhoud
Perfect klimaat tijdens onderhoud | Foto: Polygon

Tijdens reparatie- en onderhoudswerkzaamheden kan het van essentieel belang zijn dat de relatieve luchtvochtigheid onder controle blijft om aantasting van oppervlaktes of apparatuur te voorkomen.

Om de relatieve luchtvochtigheid in een omgeving te kunnen regulieren en bewaken beschikt Polygon over voldoende, in eigen beheer ontwikkelde apparatuur.

Eventuele vocht- en temperatuur gerelateerde problemen kunnen snel worden gelokaliseerd. Door adequaat bij te sturen bij extreem afwijkende weersomstandigheden, zoals extra inzet van tijdelijke verwarming of koeling, worden reparatie- en onderhoudsplanningen gewaarborgd.

Polygon heeft al veel gerenommeerde internationale en nationale bedrijven naar tevredenheid kunnen helpen bij het oplossen van problemen op het gebied van tijdelijke vocht- en klimaatbeheersing. Dankzij onze kennis, meer dan 60 jaar praktijkervaring en een speciaal ontwikkelde vloot van apparatuur kunnen wij in iedere situatie een passende oplossing bieden. Een oplossing die de juiste klimaatomstandigheden creëert, kosteneffectief is, op ieder gewenst moment inzetbaar is, risico’s vermindert en de bedrijfscontinuïteit waarborgt.

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Polygon

Algemeen: Polygon is dé specialist in het herstellen van water- en brandschade en in het leveren van tijdelijke klimaatoplossingen. Wij beperken en beheersen de gevolgen van water, brand en klimaat.... Lees meer