Procentec lanceert nieuwste oplossing op de Hannover Messe

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Procentec lanceert nieuwste oplossing op de Hannover Messe

Procentec nodigt iedereen uit voor de lancering van zijn nieuwste Profibus en Industrieel Ethernet diagnostiek oplossing: de Procentec Mercury. Deze nieuwste toevoeging aan Procentec’s product portfolio zal vanaf maandag 23 april te zien zijn op de Procentec stand op de Hannover Messe.

Wat kunt u verwachten van de Procentec Mercury?
Met de toegenomen complexiteit van industriële netwerken, komt ook de vraag naar apparaten die gebruikers voorzien van een makkelijk te begrijpen overzicht van de status en gezondheid van de netwerken. De Procentec mercury is een robuuste tablet voorzien van ons nieuwe softwarepakket. Dit apparaat is perfect voor troubleshooting, maintenance en monitoring van Industrieel Ethernet en Profibus netwerken.

De Procentec mercury combineert de krachten van de ProfiTrace en de Procentec atlas. Het is gebaseerd op dezelfde software als de Procentec atlas voor Industrieel Ethernet diagnostiek en biedt daardoor dezelfde gebruiksvriendelijkheid. Wanneer de Procentec mercury wordt gecombineerd met de ProfiTrace, gebruikt het een nieuw softwarepakket voor de troubleshooting van Profibus netwerken.

De Procentec mercury biedt u de mobiliteit om al uw Profibus en Industrieel Ethernet netwerken in uw faciliteit te monitoren. Omdat de software van tevoren is geïnstalleerd, is het apparaat meteen klaar voor gebruik. Verdere details zullen worden gepresenteerd op de Hannover Messe.

Hannover Messe
De Hannover Messe wordt gehouden van 23 tot en met 27 april en is grootste beurs ter wereld op het gebied van fabrieks- en procesautomatisering, systeemoplossingen en industriële IT. U vindt Procentec in hal 9 op stand H83 en de PI-stand in hal 9 op stand D68.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark