Pruftechnik N.V. stelt voor: Vibguard compact

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Pruftechnik N.V. stelt voor: Vibguard compact

Vibguard compact, een nieuw intelligent Online Condition Monitoring systeem voor afzonderlijk opgestelde machines.

Terwijl de grote broer Vibguard 20 meetkanalen heeft, beschikt Vibguard compact over 6 meetkanalen, speciaal ontwikkeld voor het bewaken van afzonderlijke aggregaten en het parallel en synchroon meten van data voor continu acquisitie. Het systeem is ideaal voor het constant bewaken van snelle en zeer dynamische processen. Bovendien wordt Vibguard compact met de bidirectionele Modbus TCP-interface gemakkelijk in een Industrie 4.0-omgeving geïntegreerd.

Vibguard compact levert – nagenoeg in realtime – een gedetailleerd conditieoverzicht van alle relevante machinecomponenten dankzij geavanceerde trillingsanalyse. Zo voorkomt Vibguard compact ongeplande stilstanden, verzekert het productie-continuïteit en verhoogt het de efficiëntie en de veiligheid van de machines.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Pruftechnik n.V.

PRUFTECHNIK N.V. is de dochteronderneming voor de Belgisch-Nederlandse markt van PRUFTECHNIK AG, de pionier en marktleider in laseroptische asuitlijning en een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het vlak van conditiebewaking, trillingsanalyse... Lees meer