QR Connect en IFS Ultimo realiseren samen optimaal assetbeheer

icon.highlightedarticle.dark Maintenance management software
343 bekeken Laatste wijziging: 4 februari 2024
Optimaal assetbeheer
Optimaal assetbeheer | Foto: IFS Ultimo

QR Connect en IFS Ultimo hebben hun krachten gebundeld middels het aangaan van een technology partnership. Deze samenwerking verenigt de kracht van QR Connect’s innovatieve platform met de geavanceerde mogelijkheden van IFS Ultimo’s Enterprise Asset Management software.

Gebruikersgemak en een gestroomlijnd proces

Met dit partnerschap worden organisaties een efficiënter proces voor het mobiel melden van incidenten en onderhoudstaken geboden. De integratie tussen QR Connect en IFS Ultimo levert niet alleen veel gebruikersgemak op, maar draagt ook bij aan het optimaliseren van operationele processen binnen organisaties.

Merlijn de Vroe, owner bij QR Connect, is blij met de samenwerking: “Deze integratie maakt het voor gebruikers eenvoudig om snel de juiste informatie te krijgen zonder een app te hoeven installeren. Het proces van mobiel melden is bovendien veel sneller, waardoor organisaties effectiever kunnen reageren.”

Patrick Beekman, Partner Manager bij IFS Ultimo, vertelt: “QR Connect vormt een mooie aanvulling op ons aanbod. Het mobiel melden van storingen of incidenten is nu makkelijker dan ooit tevoren, en kan bovendien direct op het asset of de ruimte. Voor meer informatie verwijzen we graag naar de IFS Ultimo Marketplace, waar alle details en mogelijkheden te vinden zijn.”

De voordelen voor klanten

Deze innovatieve oplossing voldoet aan de steeds groeiende en veranderende behoeften van organisaties. De belangrijkste voordelen van de samenwerking tussen QR Connect en IFS Ultimo:

  • Snelle meldingen: Gebruikers maken met één scan van een QR-code snel en gemakkelijk meldingen, waardoor kostbare tijd wordt bespaard, zowel bij de gebruiker als bij de helpdesk.
  • Verbeterde efficiëntie: Door de integratie worden processen gestroomlijnd, wat resulteert in een efficiënter beheer van assets en een snellere respons op incidenten.
  • Realtime communicatie: Teams hebben de mogelijkheid om realtime te communiceren, wat de samenwerking bevordert en de besluitvorming versnelt.
  • Kwalitatief assetbeheer: Organisaties profiteren van een verbeterd assetbeheer waarbij assets nauwkeurig worden gevolgd.
  • Géén extra app nodig: Zonder een app te installeren melden gebruikers eenvoudig storingen en raadplegen zij handleidingen met de mobiele telefoon via IFS Ultimo.

Over QR Connect

QR Connect is een SAAS-oplossing. We optimaliseren de dienstverlening en verbeteren de ervaringen van gebruikers als het gaat om serviceprocessen. Onze oplossing vermindert het aantal servicecalls richting een helpdesk en vereenvoudigt processen bij bijvoorbeeld lege toners, verhuizingen of retouren. Bovendien biedt QR Connect snelle toegang tot instructies, informatie en handleidingen. QR Connect maakt uw omgeving met één scan eenvoudiger, zonder dure hardware of hoge investeringen. De gebruiker scant de unieke QR-code en ziet direct alles wat hij of zij over een apparaat wil weten. Automatisch wordt de juiste leverancier getriggerd om de melding op te lossen. Dat betekent minder handelingen voor de gebruiker én meer grip op leveranciers! Lees meer over hoe onze softwareoplossing ook uw bedrijf kan helpen op de website.

Over IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Informatie over IFS Ultimo kunt u vinden op de website.

Lees meer over de IFS Ultimo EAM software icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:QR Connect en IFS Ultimo realiseren samen optimaal assetbeheer

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer