Reinigen van machineonderdelen en werktuigen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023

Thermo-Clean is de specialist in het verwijderen van organische vervuilingen zoals o.a. kunststoffen, oliën,… van machineonderdelen en werktuigen. Concreet gaat het om aangekoekte vervuilingen op o.a. filters, die plates, warmtewisselaars, extruderschroeven,… en dit tot maar liefst tien meter lang.

Deze onderdelen geraken bij de verwerking van o.a. kunststoffen regelmatig vervuild, waardoor ze gereinigd moeten worden. Hiervoor is Thermo-Clean uw uitgelezen partner. Wij gebruiken hiervoor de techniek van het thermisch reinigen dankzij een van onze moderne pyrolyseovens. Bij een temperatuur van ca. 400° C in combinatie met een zeer laag zuurstofgehalte, herleiden we de vervuiling naar 5% van zijn oorspronkelijk volume tot een makkelijk te verwijderen asrestant. Via vervolgens verschillende mogelijke nabehandelingstechnieken reinigen wij uw onderdelen voor 100% zodat deze onmiddellijk terug inzetbaar zijn.

Meer weten? Kijk dan alvast naar bijgaand filmpje of neem een kijkje op onze website.

Website icon.arrow--dark

Geschreven door

Thermo-Clean Heusden-Zolder NV

De Thermo-Clean Groep: De oplossing voor uw reinigingsprobleem. Het reinigen van machineonderdelen en hulpstukken met organische vervuilingen zoals verf, kunststof, rubber, voedingsrestanten, oliën en vetten is werk voor specialisten. Sinds... Lees meer