RFID Veiligheidstags voor de amGard Pro Range

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: RFID Veiligheidstags voor de amGard Pro Range

Om insluiting te voorkomen in machine en installaties biedt Fortress Interlocks naast de vertrouwde mechanische veiligheidssleutel nu ook de mogelijkheid om veiligheidsdeurschakelaars uit de amGard Pro range te voorzien van transponder gecodeerde veiligheidstags.

Dit betekent dat zolang een operator een tag bij zich heeft, het niet mogelijk is om de deur te vergrendelen en/of de machine te herstarten. Enkel wanneer alle tags terug zijn ingevoerd in de ergonomisch ontworpen “slots” en de deur gesloten is , kan de installatie herstart worden.

Hiermee wordt de veiligheid van uw medewerkers ten alle tijden gewaarborgd. RFID Veiligheidstags zijn ontworpen volgens de allerlaatste technieken en kenmerken zich door de volgende eigenschappen;

-3 stalen veiligheidstags per module voor 3 operators
-Bij verlies van een tag kan eenvoudig een nieuwe tag met een nieuwe unieke
code geleverd worden. Hierdoor blijft de integriteit van het veiligheidssysteem
gewaarborgd
-De slots kunnen opnieuw ingeleerd worden voor het gebruik van een nieuwe tag
-De status wordt pers slot weergegeven met een dual color LED
-De tags zijn uniek gecodeerd
-Tags kunnen gebruikt worden voor geautoriseerde toegang en/of voor het
voorkomen van insluitingsgevaar

AmGard Pro is de zeer robuuste productgroep van modulaire veiligheidsschakelaars welke geschikt zijn voor gebruik in SIL3 (EN/IEC 62061), Categorie 4 (EN 954-1) en PLe (EN/ISO 13849-1) applicaties.

Naast RFID veiligheidstags kan de amGard Pro range worden voorzien van noodstoppen, drukknoppen, sleuteladapters en verschillende bus systemen waaronder AS-i, ProfiNet en Ethernet IP.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Unique Safety Products / Lockout-Tagout-Shop.com

Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Onze producten zijn ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik onder de meest zware industriële omstandigheden. Providing Safety... Lees meer