Rimses 6.5 is beschikbaar

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Rimses 6.5 is beschikbaar

Realdolmen brengt Rimses 6.5 uit. Met deze versie sluiten we aan bij een steeds groter gebruik van mobiele applicaties, ook in de onderhoudswereld. Met mobiele controlelijsten en metingen is de juiste informatie meteen beschikbaar voor bijsturing van het onderhoud.

Planners hebben voortaan de mogelijkheid om het werk per ploeg te plannen en hun communicatie met productie over onderhoudsbeschikbaarheden te visualiseren. Rimses blijft focussen op gebruiksvriendelijkheid zodat bv. informatie via documenten gemakkelijker kan toegevoegd worden en de verantwoordelijken snel via metertjes een vinger aan de pols kunnen houden.

Deze versie geeft onze klanten weer meer mogelijkheden om efficiënt het onderhoud uit te voeren. Voor bedrijven die de stap nog willen maken, voegt Rimses 6.5 weer toe aan de rijkheid van de CMMS applicatie.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Rimses 6.5 is beschikbaar

Realdolmen

Rimses is het Computerized Maintenance Management System van Realdolmen en is een flexibel, overzichtelijk en vooral zeer gebruiksvriendelijk systeem, ontwikkeld op basis van best practices gevalideerd door zijn vele klanten.... Lees meer