Rimses 6.6 is beschikbaar voor u

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
73 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Rimses 6.6 is beschikbaar voor u

Naar goede gewoonte heeft Realdolmen weer een nieuwe versie van Rimses 6.6 opgeleverd de voorbije maand. We informeren u graag zo goed mogelijk over de nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden die deze nieuwe versie biedt.

In een notendop kunnen we meegeven dat gebruiksvriendelijkheid steevast op de agenda staat van iedere nieuwe versie, zo ook met deze versie waar vooral veel importfunctionaliteiten voor u als gebruiker worden ondersteund. Het gaat over opladen van werkaanvragen, van objecten en opladen van planmatig onderhoud. Met Rimses 6.5 kon u reeds de opbouw opladen. Dit laat u toe om zeer snel data op te laden zonder dat u ons nodig hebt. Met Rimses 6.6 kan u heel snel door de tekstvelden zoeken bij werkorderhistoriek. Zo vindt u meteen alle relevante werkorders voor een bepaald probleem. Met de functie voor controlelijsten maakt u zeer gemakkelijk inspectielijsten aan waarmee u de technicus op ronde kunt sturen, dit kan ook mobiel met Rimses Mobile Maintenance. Verder kunt u dynamische selectieperiodes aanmaken, selecties op de aangelogde persoon voorzien waarmee u eenvoudig opvragingen kunt doen en ook op het startvenster kunt plaatsen. Met de lijst gewerkte uren per maand wordt het eenvoudiger om een overzicht te krijgen over de uren per dag per persoon, afdeling, ploeg, … TPM werkorders zijn flexibeler geworden voor registratie van werkuren en gereedmelden en het toewijzen van uitvoerders.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Rimses 6.6 is beschikbaar voor u

Realdolmen

Rimses is het Computerized Maintenance Management System van Realdolmen en is een flexibel, overzichtelijk en vooral zeer gebruiksvriendelijk systeem, ontwikkeld op basis van best practices gevalideerd door zijn vele klanten.... Lees meer