Rookgasmeting volledig smart

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Rookgasmeting volledig smart

Een moderne rookgasanalyser moet niet alleen nauwkeurig zijn meettaken uitvoeren – dat is vanzelfsprekend. De kneep zit hem in het feit dat hij naast de meting, ook alle stappen ervoor en erna zo eenvoudig mogelijk maakt. Iedere dag weer.

Met dit doel voor ogen werd de eenvoudig bedienbare en bijzonder efficiënte testo 300 ontwikkeld. Hierin zijn tientallen jaren ervaring in meettechniek ondergebracht, en de feedback van duizenden gebruikers uit heel de wereld. Met Smart-Touch-bediening, degelijke verwerking en rapporten versturen via e-mail wordt de testo 300 al snel uw onmisbare begeleider bij alle metingen rondom verwarmingen.

De voordelen op een rij: Smart-Touch bediening, rapporten versturen per e-mail, alle meetwaarden onder controle op het grote 5” display, snellere resultaten, meteen klaar voor gebruik zonder wachttijden en geheel zonder zorgen door de kwaliteitssensoren met een levensduur van wel 6 jaar.

Geschreven door

Testo BV

Hoogwaardige meetinstrumenten, een perfecte service en een uitstekende technische ondersteuning maken van Testo een betrouwbare partner. Dagelijks ondersteunen onze meetinstrumenten miljoenen gebruikers in een veelvoud van toepassingen. Van het installatiebedrijf,... Lees meer