Safe en Secure met de PITmode fusion

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Safe en Secure met de PITmode fusion

Met PITmode fusion beveiligt u uw machines en installaties tegen onbevoegde toegang en voorkomt u schade door ondeskundige bediening. Het bedrijfsmoduskeuze- en toegangsautorisatiesysteem PITmode fusion verifieert personen aan de hand van de gegevens op een cryptografisch beveiligde RFID-sleutel en geeft deze personen op basis van de vastgelegde autorisaties toestemming voor bepaalde acties. Pas wanneer de uitleesunit de juiste autorisatie meldt, kan de persoon het veiligheidshek, dat met een deurvergrendeling is beveiligd, openen.

E-shop
Bestel de PITmode fusion (productnummer 402251) eenvoudig en snel via onze e-shop: PITmode fusion is een onderdeel van onze Safety- en Security-functies waarmee we in één systeem de veiligheid kunnen garanderen.

Geschreven door

Pilz Nederland

Pilz is een toonaangevend, innovatief bedrijf in de industriële automatiseringstechniek. Pilz biedt wereldwijd klantgerichte oplossingen voor alle industriële branches. Hiertoe behoren innovatieve producten en een uitgebreid dienstenpakket op het gebied... Lees meer