Samen in assetmanagement

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023

Royal HaskoningDHV en Sitech Services worden verantwoordelijk voor het assetmanagement van Chemelot.
De samenwerking is gericht op meer innovatie en intensievere samenwerking om Chemelot als chemiesite optimaal te laten functioneren. Het miljoenencontract werd ondertekend door Marc Dassen, CEO van Sitech Services en Marije Hulshof, directeur Industry & Buildings van Royal HaskoningDHV.

In opdracht van Sitech Services is Royal HaskoningDHV sinds 2006 verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van infrastructuur en faciliteiten op Chemelot. Op dit 850 hectare grote chemiecomplex zijn multinationals als DSM, SABIC en OCI Nitrogen gevestigd.

Chemelot kent 80 kilometer aan wegen, 50 kilometer spoor, 16 bruggen en viaducten, één binnenhaven en 195 kilometer rioolleidingen. De samenwerking tussen Royal HaskoningDHV en Sitech Services borgt de functionaliteit van deze infrastructuur.

Geschreven door

Etteplan

Etteplan staat voor vernieuwing. Onze ruim 3.300 technische specialisten werken wereldwijd aan verbeteringen op het gebied van engineering. Etteplan biedt brede expertise op het gebied van automatisering, elektrisch en mechanisch... Lees meer