Scharff Techniek lanceert nieuwe website

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Scharff Techniek lanceert nieuwe website

Scharff Techniek BV levert verschillende stoominstallaties aan industrieën in heel Nederland. Zoals dat voor elk bedrijf geldt, is gebruik van media een belangrijke manier om in contact te komen met nieuwe en bestaande klanten. Onze website heeft daarom een nieuwe look gekregen. We sluiten 2020 af en beginnen 2021 dan ook graag met frisse energie én een nieuwe website.

Zo heeft de website een algeheel rustigere uitstraling en zijn de producten die wij leveren makkelijker te vinden op de website. Ons aanbod wordt meteen duidelijk doordat er onderscheid wordt gemaakt tussen gasgestookte stoomketels, elektrische stoomketels en thermische olieketels. Het is een gebruiksvriendelijkere website geworden waarbij ook de klanten die clean steam nodig hebben, snel op de juiste pagina terecht komen.

De vernieuwing van onze website is tot stand gekomen met het bedrijf Solid Results onder leiding van Maddie Houtstra. We wij blij met het eindresultaat.

Geschreven door

Scharff Techniek BV

Scharff Techniek is specialist op het gebied van stoom. Wij leveren en installeren: * Elektrische Stoomketels * Gasgestookte Stoomketels en Stoomgeneratoren * Thermische Olieketels * Toepassingen voor Clean Steam *... Lees meer