Seminar explosieveilige verlichting

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Seminar explosieveilige verlichting

Met de opmars van LED als industriële lichtbron zijn er ook de nodige uitdagingen voor EX gerelateerde toepassingen ontstaan. Vragen over de levensduur, lumenoutput, energiebesparing en bescherming zijn slechts enkele voorbeelden.

Kort samengevat: zijn LED armaturen voor zone 1/21 en zone 2/22 een goed alternatief voor conventionele explosieveilige armaturen in de EX industrie?

Op dinsdag 17 april organiseren wij in samenwerking met Eaton Crouse-Hinds een seminar over explosieveilige verlichting. Een productspecialist van CEAG neemt je mee in onder andere de keuze tussen fluorescentie en op LED gebaseerde verlichtingsarmaturen. Ook zal het nieuwste zone 1/21 LED armatuur van CEAG worden gedemonstreerd.

Meer informatie en het aanmeldformulier is te vinden op onze website.

Geschreven door

KWx B.V.

KWx is specialist op het gebied van vermogenselektronica, explosieveilig installatiemateriaal en elektrotechnische meetinstrumenten. De laatste groep is opgesplitst in de onderdelen elektrotechnische meetinstrumenten, Niet Destructief Testen én een merk-onafhankelijke kalibratie... Lees meer