Showa 406: ultieme winterhandschoen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Showa 406: ultieme winterhandschoen

Showa 406: ultieme winterhandschoen
voorkomt klamme en vochtige handen

Koude omstandigheden vereisen goede werkhandschoenen. De Showa 406 is dé ultieme winterhandschoen die koude bestendigheid, ademend vermogen en waterafstotende eigenschappen combineert in één handschoen. Dankzij de innovatieve samenstelling van materialen en de unieke Breathex dual latex coating technologie biedt deze griphandschoen gebruikers veel voordelen.
De Showa 406 voorkomt klamme en vochtige handen. Dat is belangrijk, want als de voering van een handschoen eenmaal nat is, dan duurt het een hele tijd voordat deze weer droog is.
De flexibele waterafstotende dual latex foam coating houdt water en vocht uit de handschoen terwijl damp en transpiratie wel naar buiten kunnen ontsnappen. Dat zorgt ervoor dat de handen warm en droog blijven en dat werkt een stuk prettiger.
De handschoen is voorzien van een thermisch isolerende voering voor bescherming bij temperaturen tot -30°C. Door de unieke en soepele Breathex dual latex coating heeft de Showa 406 een uitmuntende grip, een hoge slijtvastheid en is deze handschoen langdurig comfortabel te dragen. De handschoen blijft zacht en soepel zelfs in extreem lage temperaturen.

Geschreven door

Wiltec BV

Wiltec, toeleverend partner van meer dan 40.000 producten, maar vooral een proactieve adviseur en oplossingsgerichte expert. Samen met de klant zoeken we naar slimme oplossingen, passen kennis uit de markt... Lees meer