Slimmer en sneller inspecteren met de Metrel EurotestXD

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Slimmer en sneller inspecteren met de Metrel EurotestXD

Er is iets gebeurd op het gebied van installatietesters dat je als e-installateur of inspecteur niet wil missen! Er is een nieuwe generatie installatietesters op de markt, klaar voor de toekomst. De EurotestXD is door Metrel ontwikkeld vóór en dóór inspecteurs. En dat merk je: het snel en efficiënt uitvoeren van inspecties was nog nooit zo eenvoudig.

Woensdag 6 maart organiseert KWx B.V. in Oud-Beijerland een gratis kennissessie over NEN 1010 inspecties met de EurotestXD installatietester van Metrel.

Tijdens de kennissessie gaan we eerst in op de NEN 1010 norm en de daarbij horende metingen. Elektrische installaties in woningen, bedrijfs- en industriepanden moeten namelijk voldoen aan deze norm. Dit geldt voor nieuwe installaties, maar ook voor bestaande installaties die worden uitgebreid.

In het tweede deel van deze kennissessie gaan we in op de filosofie, functionaliteiten en software van de EurotestXD, die wij met recht de iPhone onder de installatietesters durven noemen.

Geschreven door

KWx B.V.

KWx is specialist op het gebied van vermogenselektronica, explosieveilig installatiemateriaal en elektrotechnische meetinstrumenten. De laatste groep is opgesplitst in de onderdelen elektrotechnische meetinstrumenten, Niet Destructief Testen én een merk-onafhankelijke kalibratie... Lees meer