Sluit uw drukmeting aan op de toekomst

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Sluit uw drukmeting aan op de toekomst

Endress+Hauser lanceert de nieuwe Cerabar- en Deltabar-druktransmitters. Dankzij hun Bluetooth-interface zijn ze eenvoudiger te bedienen en efficiënter te onderhouden in veiligheidskritieke systemen. Het hoge veiligheidsniveau in combinatie met verbeterde productiviteit volgt de slimme veiligheidsaanpak van Endress+Hauser om de beschikbaarheid van installaties te vergroten. Heartbeat Technology vormt de basis voor voorspellend onderhoud en maakt het mogelijk om de functionaliteit van de apparaten zonder procesonderbreking te verifiëren.

•Verbeter uw procesveiligheid
•Verhoog uw productiviteit
•Ontgrendel IIoT-potentieel

Eenvoudige bediening verhoogt de productiviteit
Endress+Hauser heeft de nieuwe drukmeetlijn Cerabar en Deltabar vereenvoudigd. Dit komt tot uiting in de intuïtieve bediening via de SmartBlue-app, die begeleide bedieningssequenties voor parametrisering en inbedrijfstelling van de druksensor omvat. Dit wordt mogelijk gemaakt door een extra Bluetooth-interface, die afstanden tot 15 m overbrugt. Meetpunten die moeilijk te bereiken zijn of in explosiegevaarlijke omgevingen zijn dus gemakkelijk te onderhouden, zelfs als ze alleen via een 4-20mA-interface in het proces zijn geïntegreerd.

Ontgrendel IIoT-potentieel
De NAMUR roadmap Process-Sensors 4.0, noemt drie belangrijke criteria voor digitale processensoren: draadloze communicatie, sensordiagnose en het verstrekken van informatie over de sensor en het proces. Met de optioneel verkrijgbare Bluetooth®- en Heartbeat Technology-functies voldoen de nieuwe Cerabar en Deltabar aan deze criteria.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Sluit uw drukmeting aan op de toekomst

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer