Snel en makkelijk uw industriële oven of fornuis isoleren?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023

Wist u dat wij in ons leveringsprogramma een uitgebreid assortiment modules beschikbaar hebben?
In onze geavanceerde productiefaciliteiten in Steenbergen produceren wij standaard en maatwerk vezelmodules, waarbij bijvoorbeeld L-vormige modules ook tot de mogelijkheden behoren, tot een toepassingsbereik van 1600°C.

Elke module wordt samengesteld uit lamellen en daarna samengeperst om de gewenste einddichtheid te bereiken. Met behulp van onze modules creëert u in één handeling de volledige dikte van de ovenbekleding en zorgt u voor een kwalitatief hoogwaardig isolatiesysteem.
Een bekleding met modules zorgt voor een laag warmteverlies en -opslag, hetgeen de productiviteit en efficiëntie van uw oven verhoogt. Onze modules zijn speciaal ontwikkeld voor industriële ovenbekledingen, geschikt voor hoge temperaturen en gassnelheden en kunnen worden geleverd met diverse verankeringssystemen.

Onze modules kunnen o.a. worden toegepast in:
* Petrochemische heaters, reformers en ethyleenovens
* Keramische kilns, roterende droogkamers
* Verbrandingsovens
* Ovens voor warmtebehandeling
* Smeltovens (daken / muren)

Kijk even op onze Insulcon website voor meer informatie of neem gewoon met ons telefonisch contact op.

Geschreven door

Insulcon B.V.

Al onze producten zullen u helpen om energie te besparen en vergroten de controle op en betrouwbaarheid van uw processen. Als u behoefte heeft aan een hoge temperatuuroplossing in uw thermisch proces: wij hebben het of zullen het vinden! Lees meer