Sterk reflecterende ISO 7010-pictogrammen van Brady

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Sterk reflecterende ISO 7010-pictogrammen van Brady

Sterk reflecterende ISO 7010-veiligheidspictogrammen van Brady zorgen voor aanzienlijk meer veiligheid op donkere plaatsen. Ze reflecteren twee keer zoveel licht als ze beschenen worden met een zaklamp of de koplampen van een voertuig en zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Goed zichtbaar
Onze reflecterende pictogrammen zijn goed zichtbaar omdat ze licht reflecteren zonder te verblinden dankzij hun retroreflecterende, prismatische folie. Ze zijn over het algemeen dubbel zo reflecterend als pictogrammen met standaard retroreflecterende folie met glasparels. Hierdoor kunnen medewerkers de pictogrammen beter zien in het donker en zware weersomstandigheden wanneer deze beschenen worden met een zaklamp of de koplampen van een voertuig.

Ideaal voor buitengebruik
Reflecterende pictogrammen zijn verkrijgbaar op aluminium borden voor buitengebruik. Deze borden hebben dubbele gebogen kanten en geen scherpe randen. Ze zijn verkrijgbaar in ronde, driehoekige, vierkante en rechthoekige vormen en daardoor geschikt voor elke vorm van ISO 7010-veiligheidspictogram. Elk bord is ook verkrijgbaar met ronde of vierkante palen in verschillende lengtes, met beugels of bodemplaten voor een optimale installatie buiten. Alle B-7658-pictogrammen hebben een lange levensduur bij buitengebruik doordat ze beschermd worden met het uv-bestendige B-7639-laminaat van Brady.

Personaliseerbaar
Alle reflecterende ISO 7010-veiligheidspictogrammen kunnen door Brady worden gepersonaliseerd. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder legende, in elke taal. Aangepaste afmetingen zijn mogelijk tot 0,9 x 4 meter.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Sterk reflecterende ISO 7010-pictogrammen van Brady

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer