Stilstand door gebrek aan goedwerkende reserveonderdelen?

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Stilstand door gebrek aan goedwerkende reserveonderdelen?

Heeft u een compleet overzicht van alle elektronica in uw systemen? Op papier? Of zit deze waardevolle kennis vooral in het hoofd van een ­handjevol ervaren collega’s. Wat als deze informatie op een kritiek moment niet beschikbaar is? Of wat als er bij een storing reserveonderdelen van de plank worden gehaald, maar ze niet blijken te werken?

UNIS Group komt in de dagelijkse praktijk regelmatig tegen dat een productie­lijn stilstaat en kostbare tijd wegtikt. Terwijl dat eenvoudig te voorkomen is. De internationale dienstverlener op het gebied van industriële elektronica biedt een modulaire dienst aan met als doel om de industrie te helpen om risico’s in te perken en kostenefficiënt – met voortschrijdend inzicht – elektronica­voorraden te beheren.

Article image of: Stilstand door gebrek aan goedwerkende reserveonderdelen?

Downtime verminderen in drie stappen

De 3-in-1 service Critical Stock Management geeft inzicht in geïnstalleerde systemen en helpt de beschikbaarheid van reserveonderdelen te optimaliseren.

Stap 1. Een betrouwbaar overzicht van de geïnstalleerde elektronica

Een uitgebreid en merkonafhankelijk overzicht van de geïnstalleerde ­elektronica aangevuld met bruikbare en praktische informatie voor inkoop en onderhoud.

Stap 2. Real-time de beschikbaarheid van elektronica wereldwijd in één dashboard

Een online dashboard waarop de knelpunten van geïnstalleerde elektronica zijn af te lezen. Welke elektronica is moeilijk verkrijgbaar? Waar liggen de risico’s?

Stap 3. Kritische reserveonderdelen in perfecte conditie extern op ­voorraad

Cruciale reserveonderdelen worden in perfecte conditie extern op voorraad bewaard en met spoed verzonden zodra dat nodig is.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark