Systeemkoeler 29-75 kW

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Systeemkoeler 29-75 kW
Article image of: Systeemkoeler 29-75 kW

Met de vooraanstaande Systeemkoeler 29-75 kW leveren wij u een complete, elektrisch en leidingwerk aangesloten, unit. De systeemkoeler is al van de optimale vulling van olie en koelmiddel voorzien. Verschillende schakel-, regel- en bewakingscomponenten zijn op een stofdichte behuizing geassembleerd en worden volgens DGRL richtlijn en aanverwante normen als EN378, EN294, EN ISO12100 en elektrotechnische voorschriften EN60204 vervaardigd.

De koelcomponenten zijn op een montageplaat geassembleerd en worden door een poeder gecoate stofdichte behuizing (RAL7035) beschermd. Overige uitvoeringen leveren we graag op aanvraag.

Specificaties:
Vermogen: 29-75 kW / 25.000-64.000 kcal/uur
Volumestroom: 5,0-12,8 m³/uur
Druk: 3,7-4,8 bar
Tankinhoud: 400-750 L
Luchtverbruik: 11.000-22.000 m³/uur

Met onze kwalitatief hoogwaardige koelsystemen bedienen we tal van toepassingsgebieden in de proces industrie. De hoge eisen die de industrie aan onze koelsystemen stelt zijn voor ons namelijk geheel vanzelfsprekend.

Onze koelsystemen worden volgens een streng kwaliteitssysteem vervaardigd. Zij voldoen daarmee aan de kwaliteitsnormen DIN EN 9001 als ook relevante normen en voorschriften DGRL 97/23/EG, machinerichtlijn 2006/42/EG, EN 60204-1, EN13857.

Daarmee zijn onze koelsystemen gewild in onder andere de kunststofindustrie, drukindustrie, lasertechniek, oppervlaktetechniek, machinebouw, lastechniek, levensmiddelen industrie, chemie/farmacie, medische industrie en elektro industrie.

Onze koelsystemen kunnen we ook compleet met slangen en ander toebehoren leveren. Koelsystemen compleet geleverd met elektromotor, pomp, slang, flens en afsluiter. Wist u al dat wij ook koelwalsen leveren? Koelwalsen in veel soorten, maten en materialen. Onze koelwalsen zijn uitstekend te combineren met onze
koelsystemen. Zo bieden we u het complete plaatje op koelgebied aan!

Naast onze bovenstaande koelsystemen, koelwalsen, pompen, elektromotoren, slangen, flenzen en afsluiters hebben we ook nog hijsogen, geleide walsen en compressorfilters voor u.

Neem vandaag nog contact met ons op via de website van OpenSupply voor meer informatie.

Geschreven door

OpenSupply

Onze voldoening halen wij uit het scheppen van een sterk verbonden supply keten. Dat doen we door in elkaar te investeren. Het smeden van sterke relaties op basis van vertrouwen,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer