Temperatuurregeling

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Temperatuurregeling

Intelligente, proportionele en energiebesparende oplossingen voor temperatuurregeling – dat is ons onderwerp vandaag. Meer informatie over hoe huikeshoven en partner eltherm u kan ondersteunen in uw projecten.

Intelligente aanpassing aan omgevingstemperatuur voor energiebesparing. De ELTC-14P / -24P is het “intelligente” elektronische temperatuurcontrolemechanisme van eltherm dat zich proportioneel aanpast aan de omgevingstemperatuur en er proportioneel op reageert, in plaats van alleen aan/uit te schakelen: hoe hoger de omgevingstemperatuur, hoe minder energie wordt geleverd naar het verwarmingscircuit. Dit kan een energiebesparing tot 75% opleveren, vooral in grote, complexe planten en met verschillende graden van koude winter. Het verbetert ook een grotere temperatuurstabiliteit in de pipes.

Technische voordelen:

• Intelligente, proportionele aanpassing aan omgevingstemperaturen
• Efficiëntie en energiebesparing (tot 75%)

Datasheetsicon.arrow--dark

Geschreven door

Huikeshoven BV

Huikeshoven specialist in electrische tracing, verwarmingselementen, doorstroom-,luchtheaters, ook ATEX. Werkt samen met gerenommeerde partners als Eltherm en Schniewindt en biedt al meer dan 50 jaar totaaloplossingen voor regelbare warmtevoorziening voor... Lees meer