Temperatuurregeling

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Temperatuurregeling
Article image of: Temperatuurregeling

Intelligente, proportionele en energiebesparende oplossingen voor temperatuurregeling – dat is ons onderwerp vandaag. Meer informatie over hoe huikeshoven en partner eltherm u kan ondersteunen in uw projecten.

Intelligente aanpassing aan omgevingstemperatuur voor energiebesparing. De ELTC-14P / -24P is het “intelligente” elektronische temperatuurcontrolemechanisme van eltherm dat zich proportioneel aanpast aan de omgevingstemperatuur en er proportioneel op reageert, in plaats van alleen aan/uit te schakelen: hoe hoger de omgevingstemperatuur, hoe minder energie wordt geleverd naar het verwarmingscircuit. Dit kan een energiebesparing tot 75% opleveren, vooral in grote, complexe planten en met verschillende graden van koude winter. Het verbetert ook een grotere temperatuurstabiliteit in de pipes.

Technische voordelen:

• Intelligente, proportionele aanpassing aan omgevingstemperaturen
• Efficiëntie en energiebesparing (tot 75%)

Datasheets icon.arrow--dark

geschreven door

Huikeshoven BV

Huikeshoven specialist in electrische tracing, verwarmingselementen, doorstroom-,luchtheaters, ook ATEX. Werkt samen met gerenommeerde partners als Eltherm en Schniewindt en biedt al meer dan 50 jaar totaaloplossingen voor regelbare warmtevoorziening voor... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer