Tijdelijke nooddouche voor shutdowns e.d.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Tijdelijke nooddouche voor shutdowns e.d.

Over het algemeen worden oog- en nooddouches gekocht voor permanent gebruik. Er zijn echter situaties waarbij u niet meer kunt vertrouwen op de vaste installatie.

Bijvoorbeeld tijdens groot onderhoud waarbij de waterdruk weg kan vallen of de watertoevoer zelfs volledig af is gesloten. Een autonome tankdouche biedt in deze situatie de perfecte oplossing. Met een voorraadtank van 1.200 liter is er voldoende water om in geval van een calamiteit te voldoen aan de aanbevolen douchetijd van 15 minuten.

De ingebouwde verwarming zal het waterreservoir verwarmen tot een aangename temperatuur waardoor er geen gevaar is voor onderkoeling van het slachtoffer.
Een huurdouche is ook geschikt voor gebruik binnen een Ex-zone.
Plan voor uw volgend groot onderhoud of shutdown de huur van één of meerdere tankdouches en zorg voor een veilige werkomgeving.

Geschreven door

Nedelko BV

Nedelko is jouw vertrouwde partner en leverancier van onder meer signalerings- en veiligheidsoplossingen. Bijvoorbeeld de Lockout Tagout producten van Brady en Masterlock, waarmee je mechanische en elektrische gevaren kunt beheersen.... Lees meer