Tijdelijke verwarming productieruimtes via Polygon

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Tijdelijke verwarming productieruimtes via Polygon

Lage temperaturen in de winterperiode kunnen in productieruimten leiden tot vertragingen of zelfs volledige bedrijfsstilstand. Afwijkende temperaturen kunnen tot storingen aan machines en elektrische installaties leiden en verzwarende en ongezonde werkomstandigheden voor de medewerkers tot gevolg hebben.

Om het risico op dit soort operationele problemen en aansprakelijkheidsclaims door te lage temperaturen tijdens het (productie)proces te verkleinen, kan tijdelijke verwarming de oplossing zijn om de situatie weer onder controle te krijgen. De specialisten van Polygon hebben de kennis en ervaring om een totaaloplossing te bieden waarbij o.a. de inzet van heaters en ontvochtigers leiden tot klimaatbeheersing.

Onze specialisten bezoeken graag uw locatie om de meest efficíënte oplossing voor uw situatie te bepalen. Zij geven advies op maat en monitoren gedurende de volledige gebruiksperiode het klimaat op uw locatie.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Polygon

Algemeen: Polygon is dé specialist in het herstellen van water- en brandschade en in het leveren van tijdelijke klimaatoplossingen. Wij beperken en beheersen de gevolgen van water, brand en klimaat.... Lees meer