Topfinish 30 jaar / Techni-Show

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Topfinish 30 jaar / Techni-Show

In 1990 begonnen als een dienstverlenend finishing bedrijf en inmiddels uitgegroeid tot totaalleverancier van ontbraam/polijst- en reinigingsinstallaties met bijbehorende procesmiddelen.

Tijdens de Techni-Show van 17 tot en met 20 maart in de Jaarbeurs in Utrecht, wil Topfinish graag elke bezoeker aan de stand iets leuks meegeven. Op stand nummer E078 in Hal 12, demonstreert Topfinish de volgende finishing machines:

•Vibromak rondvibreermachines om onderdelen tot circa 200 mm te ontbramen of te polijsten. De modellen VKUE 300 en VKUE 150 met pneumatische separeerklep en geluidwerend deksel zullen in werking te zien zijn, in combinatie met een VKK 200 droger.
•De Vibromak trogvibreermachine VKT 50 is zeer geschikt voor grotere onderdelen. Het compartiment is instelbaar door middel van een tussenschot en kan worden aangepast aan de grootte van de werkstukken. Ook kan hiermee de trog in tweeën gedeeld worden en bijvoorbeeld één deel met ontbraam- en één deel met polijstchips gevuld worden.
Alle Vibromak machines zijn voorzien van onderhoudsvrije onbalansmotoren.
•Avatec centrifuges zijn ideaal om kleine producten te ontbramen en polijsten. Ze werken zeven maal sneller dan de vibreermachines. Topfinish demonstreert de TE 18N en de TE 30N.
•Render sproeiwasmachines zijn al bijna veertig jaar een begrip. De W 80 AM met 100 bar hogedrukspuit om hardnekkige vervuiling te verwijderen, zal op de Techni-Show te zien zijn, evenals de W 60 C sproeiwasmachine met tuimelmand om kleine onderdelen te reinigen.
•Ultron ultrasoon reinigingsinstallatie. Ultron is sterk in maatwerk. De machines worden klantspecifiek geproduceerd, bijvoorbeeld gecombineerd met een agitatiesysteem en overflow functie.

Bij deze machines adviseert Topfinish graag over de juiste procesmiddelen. In de demonstratieruimte in Mijdrecht kunnen proeven worden uitgevoerd met zowel de machines als de procesmiddelen om het meest geschikte proces voor elk onderdeel te bepalen.

Graag tot ziens op de Techni-Show.

Geschreven door

Topfinish

Topfinish is gespecialiseerd in de finishing en reiniging van vrijwel alle soorten onderdelen voor de industrie. Om uw onderdelen geschikt te maken voor verdere behandeling of een mooie eindafwerking te... Lees meer