Topfinish GM 1010G CAT-X: manuele applicatie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Topfinish GM 1010G CAT-X: manuele applicatie

Het Wagner topfinish gm 1010G CAT-X airspray handpistool biedt uitstekende ergonomie en levert high-end coatingresultaten op.

Bij het ontwikkelen van het Topfinish gm 1010G CAT-X airspray pistool werd speciaal aandacht besteed aan de hantering en gebruikersvriendelijkheid. Het ergonomische design en de intelligente gewichtsverdeling staan garant voor onvermoeid werken. “De functionaliteit van het airspray pistool, bijv. de uitstekende verstuivingskwaliteit dankzij de 12-punt vloeistoftip, is één aspect. Om perfecte resultaten te bereiken, moet echter ook de ergonomie goed zijn. Elke persoon die manueel spuit, zal de voordelen van de Topfinish gm 1010G CAT-X op prijs stellen”, zegt Matthias Mandal, Product Manager voor airspray-applicaties bij de Wagner group.

Buitengewone veelzijdigheid
Het ergonomische handpistool voor natlakken biedt ook een enorme flexibiliteit bij het werken. De materiaalspuittip en –de naald evenals het volledige materiaalkanaal zijn gemaakt van roestvast staal, zodat de Topfinish gm 1010G CAT-X voor alle gangbare coatings gebruikt kan worden. Een ruime keuze aan naaldopeningen en luchtkappen staat in voor een breed toepassingsgebied met veel verschillende materialen, van hout en metaal tot kunststof. De spuitstraalbreedte kan aangepast worden aan de geometrie van het werkstuk – van een vlakke tot een ronde straal.

“We verwachten dat de Topfinish gm 1010G CAT-X het standaardhandpistool voor natlakken zal worden. De feedback die we tot nog toe ontvingen, was uitzonderlijk positief”, vermeldt Matthias Mandal.

Geschreven door

WSB Finishing Equipment B.V.

WSB Finishing Equipment biedt producten en diensten aan op het vlak van voorbehandeling – oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties maar ook systemen voor het transporteren van vloeistoffen. Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg... Lees meer