Topfinish introduceert Turbo-Clean machines

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Topfinish introduceert Turbo-Clean machines

Topfinish, specialist in ontbramen, polijsten en reinigen, heeft een nieuw machine-merk in zijn assortiment opgenomen. Het betreft het Duitse Turbo-Clean GmbH dat gespecialiseerd is in reinigingscentrifuges voor het seriematig reinigen van grote hoeveelheden kleine producten. De machines zijn inpasbaar in productielijnen voor volautomatische reiniging, maar ook handmatige bediening behoort tot de mogelijkheden.

Tijdens de Brabantse Metaaldagen, van 10 tot 12 april 2019, zal Topfinish de Turbo-Clean SF-500 met transportsysteem demonstreren. Een specialist van Turbo Clean zal hierbij aanwezig zijn.

Verder zullen op stand nr. E072 de Avatec polijstcentrifuge TE 18 N en de Ultron Ultrasoonreiniger U50 te zien zijn. Uiteraard blijven ook de Render sproeiwasmachines en de Vibromak ontbraammachines belangrijk in het Topfinish-assortiment.

Topfinish kijkt uit naar deze beurs en de introductie van de Turbo-Clean reinigingscentrifuges in België en Nederland.

Geschreven door

Topfinish

Topfinish is gespecialiseerd in de finishing en reiniging van vrijwel alle soorten onderdelen voor de industrie. Om uw onderdelen geschikt te maken voor verdere behandeling of een mooie eindafwerking te... Lees meer