Uitbreiding elektrisch bediende ventielen Camozzi Series 4

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Uitbreiding elektrisch bediende ventielen Camozzi Series 4
Article image of: Uitbreiding elektrisch bediende ventielen Camozzi Series 4

Het Camozzi programma Series 4 – elektrisch bediende ventielen – is nu uitgebreid met een G3/8 versie naast de G1/8, G1/4 en G1/2 waardoor de keuze in doorlaat nu nog groter is. De uitbreiding maakt een grote flow range mogelijk: t/m 4000 Nl/min.

De Series 4 is er in de versies 3/2, 5/2, 5/3 en zowel in pneumatisch als elektrisch geschakeld. Daarnaast kan er gekozen worden voor externe stuurlucht. Met externe stuurlucht is het mogelijk om deze ventielen te gebruiken bij onderdruk.

De elektrisch bediende ventielen worden bediend met magneetspoelen welke geleverd kunnen worden in diverse voltages en wattages.

De Series 4 ventielen zijn uiterst robuust uitgevoerd en daarnaast voorzien van een externe handbediening.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Camozzi Automation B.V.

Camozzi Automation behoort tot de grootste Europese producenten van pneumatische en elektrische aandrijvingen en heeft daarnaast een compleet programma vacuüm producten. Sinds de oprichting in 1964 heeft Camozzi zich ontwikkeld... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer