Ultieme vrijheid met het airless spuittoestel Graco GX FF Cordless

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
32 bekeken 15 februari 2023
Article image of: Ultieme vrijheid met het airless spuittoestel Graco GX FF Cordless

De (schilders)markt vraagt steeds meer om draagbare spuit- en afwerkingsapparatuur met een accu. Wiltec, specialist op het gebied van Industrie & Spuiterijtechniek, heeft speciaal voor de schilder de Graco GX FF Cordless in het assortiment. Dit spuittoestel zorgt voor meer bewegingsvrijheid en is eenvoudig te vervoeren.
De Graco GX FF Cordless uitvoering heeft een perfect afwerkingsniveau en levert bovendien alle prestaties van een regulier GX FF-spuittoestel, maar dan zonder voedingskabel, stopcontact of generator in de buurt. Ervaar de kracht en de ultieme bewegingsvrijheid om iedere klus sneller te klaren.

Onafhankelijk van de ruimte en de aanwezigheid van stroom zorgt dit spuittoestel ervoor dat de klus zeer eenvoudig, snel, flexibel en efficiënt kan worden uitgevoerd zonder verlies van tijd. Er kan direct met spuiten worden gestart. Daarnaast maakt het Contractor PC Compact-pistool het mogelijk om eenvoudig de kleinste oppervlaktes te spuiten.

Over Wiltec:
Wiltec is specialist op het gebied van oppervlakte-, lucht- en applicatietechniek, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en kantoorartikelen. We zijn continu op zoek naar hoe we bedrijven (op een duurzame manier) verder kunnen helpen. Als toeleverancier van meer dan 40.000 producten, maar vooral ook als ketenregisseur, proactieve adviseur en oplossingsgerichte expert met jarenlange ervaring. Wiltec levert een bijdrage aan veiliger, comfortabeler en sneller werken. Wiltec begrijpt als geen ander dat bedrijven willen groeien en innoveren op een veilige, duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier. Dagelijks faciliteert Wiltec klanten in een breed scala van branches in hun streven naar beter.

Geschreven door

Wiltec BV

Wiltec, toeleverend partner van meer dan 40.000 producten, maar vooral een proactieve adviseur en oplossingsgerichte expert. Samen met de klant zoeken we naar slimme oplossingen, passen kennis uit de markt... Lees meer