Veiliger voertuigonderhoud met Brady BatteryBlock

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Veiliger voertuigonderhoud met Brady BatteryBlock

De BatteryBlock-voedingsaansluitingvergrendeling is handig in gebruik, geschikt voor diverse industriële voertuigen en vormt een perfecte aanvulling op uw onderhoudsgereedschapsset.

Veiliger onderhoud
Het BatteryBlock-vergrendelingssysteem neutraliseert de stroomvoorziening naar het voertuig door de verbindingen tussen het voertuig en de batterij te blokkeren. Professionals kunnen het systeem tijdens het voertuigonderhoud vergrendelen met twee veiligheidssloten. Niet-geleidende pinnen zorgen ervoor dat het systeem op zijn plaats blijft tijdens langere onderhoudsprojecten en niet-actieve periodes. Als de hangslotsleutels in handen zijn van onderhoudstechnici of een manager kunnen ongevallen door het vroegtijdig starten van voertuigen voorkomen worden.

Geschikt voor diverse voertuigen
De BatteryBlock-voedingsaansluitingvergrendeling kan worden gebruikt om de energietoevoer van alle batterij-aangedreven voertuigen met een 175A of 350A stekker te neutraliseren. Het systeem kan de meeste vorkheftrucks, stapelaars, schaarliften, palletstapelaars en elektrische karren op een efficiënte manier neutraliseren. Het vergrendelingssysteem bestaat uit één stuk om het verlies van onderdelen te beperken en voor meer gebruiksgemak.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Veiliger voertuigonderhoud met Brady BatteryBlock

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer