Verbeterde vCamMX-2

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
22 juni 2023
vCamMX-2, inspectiecamerasysteem met HD kleurencamera's
vCamMX-2, inspectiecamerasysteem met HD kleurencamera's | Foto: Opticon Benelux Naarden
Article image of: Verbeterde vCamMX-2
HD kleurencamera Ø26mm met hoog dynamisch bereik dynamic | Foto: Opticon Benelux Naarden
Article image of: Verbeterde vCamMX-2
HD kleurencamera Ø18mm | Foto: Opticon Benelux Naarden

De duwcamera type vCamMX-2, wordt vanaf nu voorzien van een Ø26mm HDR-kleurencamera. De nieuwe zelfnivellerende Ø26mm HDR-camera heeft een groot dynamisch bereik en heldere verlichting waardoor het zicht in de leiding sterk verbetert.

De verbeterde inspectiecamera met foto en/of video-opnamen kan ook voorzien worden van de Ø18mm HD-camera waardoor het ook voor het visueel inspecteren van nóg kleinere leidingen kan worden ingezet.

Het compacte ‘alles in één’ camera-inspectiesysteem biedt al jaren een uitstekend en flexibel in te zetten oplossing voor het inspecteren van aan- en afvoerleidingen in diverse markten. Het is voorzien van regelbare LED-verlichting en van 30 m of 45 m duwkabel.

Voor meer informatie over deze handige inspectiecamera of het upgraden van uw bestaande vCamMX2 camerasysteem, check onze website of neem gerust even contact met ons op.

Geschreven door

Opticon Benelux Naarden BV

Opticon Benelux in Naarden heeft zich ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van endoscopen en camera-inspectiesystemen voor de industrie. Camera-inspecties, endoscopie, videoscopie en röntgen wordt bij Niet Destructief Onderzoek... Lees meer