Vortex Valves 2-weg Seal Tite Diverter voor diervoeders

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Vortex Valves 2-weg Seal Tite Diverter voor diervoeders

Bij een grote producent van diervoeders verdelen vier Vortex Valves 2-weg Seal Tite Diverter wisselkleppen diervoerder kibbles vanuit een doseertoestel naar twee schijventransporteurs. De schijventransporteurs transporteren de kibbles naar verpakkingsmachines.

Model en afmeting: Vortex Valves 2-weg Seal Tite Diverter type Z250 (250x250mm)

Kenmerken:
•4 stuks Vortex Valves wisselkleppen model Seal Tite Diverters type Z250
•Symmetrische uitvoering, de uitloop onder een hoek van 30 graden
•Materiaal constructie en productcontactdelen uit RVS304
•Afdichtingen op uiteinde klepblad is beschermt tegen slijtage door product
•Afdichting onder de as voorkomt product lekkage naar gesloten zijde
•Groot toegangsluik voorzien van snel sluit moeren voor eenvoudig toegang zonder gebruik van gereedschap, voor inspectie, reiniging en onderhoud

De Vortex Valves Seal Tite vrije-val wisselklep is ontworpen voor het bedrijfszeker verdelen van en droge stof productstroom bestaande uit korrels, granulaten en fijne poeders in en vrije val transport systeem. Compact en robuust ontwerp, inwendig gladde afwerking zonder kans op product ophoping en product dicht naar de afgesloten zijde >75 Micron.

Standaard is de Seal Tite vrije-val wisselklep leverbaar in een 2-weg of 3-weg constructie met symmetrische of asymmetrische uitloop, voorzien van een groot toegangsluik voor eenvoudig inspectie, reiniging en onderhoud van de vrije val wisselklep. Afdichtingen kunnen hierdoor eenvoudig uitgewisseld worden zonder de vrije-val wisselklep te demonteren uit de productielijn, wat een hoge efficiëntie van het productie proces oplevert.

De klant is uiterst tevreden over de kwaliteit en functionele eigenschappen van de Vortex Valves Seal Tite Diverter wisselkleppen.

Geschreven door

Vortex Valves

Vortex Valves Schuifafsluiters, Wisselkleppen & Beladingsbalgen Vortex Valves engineerd en produceert schuifafsluiters, wisselkleppen en beladingsbalgen specifiek voor toepassing in de stortgoed industrie, voor zowel in vrije val, hoog vacuüm en... Lees meer