Wiltec GlueMix | Universeel inzetbaar en geheel op maat gemaakt

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
46 bekeken 17 november 2022
Article image of: Wiltec GlueMix | Universeel inzetbaar en geheel op maat gemaakt

Wiltec, specialist in Industrie & Spuiterijtechniek, biedt een ‘State of the Art’ GlueMix productenlijn aan. Deze serie is speciaal ontwikkeld voor het mengen en doseren van 2 of 3 componenten lijmen, harsen, afdichtingsmiddelen/kitten en gietmassa (potting). Hoge nauwkeurigheid van de menging en van het aan te brengen volume worden gewaarborgd met de Wiltec GlueMix.
Het apparaat is er in diverse uitvoeringen en is universeel inzetbaar voor producten met een extreem lage tot een zeer hoge viscositeit. Met de GlueMix productenlijn kunnen alle voorkomende mengverhoudingen, die variëren van 1:1 tot 100:1, worden afgedekt en geprogrammeerd.

Wiltec heeft engineers in dienst, waardoor klantwensen op het gebied van software, aansturing en procesbewaking aangepast of ingebouwd kunnen worden, geheel op maat. De GlueMix is geschikt voor zowel hand- als automatische applicaties en kan worden ingezet voor het mengen van bijvoorbeeld, polyurethanen (PU), MS Polymeren (MS), SMP’s, epoxies, MMA’s, polisulfiden, siliconen en contactlijmen.
Voor meer informatie over de GlueMix types en diverse uitvoeringen zijn te vinden op www.wiltec.nl/gluemix

Over Wiltec:
Wiltec is specialist op het gebied van oppervlakte-, lucht- en applicatietechniek, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en kantoorartikelen. We zijn continu op zoek naar hoe we onze klanten (op een duurzame manier) verder kunnen helpen. Als toeleverancier van meer dan 40.000 producten, maar vooral ook als ketenregisseur, proactieve adviseur en oplossingsgerichte expert met jarenlange ervaring. Wiltec levert een bijdrage aan veiliger, comfortabeler en sneller werken en begrijpt als geen ander dat bedrijven willen groeien en innoveren, op een veilige, duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier. Zo optimaal mogelijk presteren. Dagelijks faciliteert Wiltec klanten diverse branches in hun streven naar beter.

Geschreven door

Wiltec BV

Wiltec, toeleverend partner van meer dan 40.000 producten, maar vooral een proactieve adviseur en oplossingsgerichte expert. Samen met de klant zoeken we naar slimme oplossingen, passen kennis uit de markt... Lees meer