Wolk met inhoud

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Wolk met inhoud

Beheer uw voorraden op afstand zonder problemen. Om deze uitdaging het hoofd te bieden heeft Endress+Hauser een IIoT oplossing ontwikkeld. De oplossing bestaat uit de nieuwe batterij gevoede radarniveautransmitter Micropilot FWR30 en Netilion, Endress+Hauser’s eigen cloudbased IIoT-ecosysteem. `s Werelds eerste 80GHz radar FWR30 combineert (high-end) datacommunicatie met gebruiksvriendelijke digitale diensten. De gegenereerde meetgegevens zijn daardoor altijd en overal toegankelijk. Digitale diensten Netilion Value, Netilion Inventory en SupplyCare zorgen voor de representatie van de meetwaarden op smart devices. Resultaat van dit alles is een betrouwbare, kosteneffectieve en dataveilige oplossing voor het beheer van voorraden.

De voordelen van de nieuwe Micropilot FWR30 in één oogopslag
– Betrouwbare en kostenefficiënte niveaumeting met 80 GHz-radartechnologie
– Volledige transparantie in opslag en transport van vloeistoffen
– Toegang tot relevante voorraadinformatie vanaf elke plek en op elk moment
– Schaalbare softwaretoepassingen van meetpuntbewaking tot voorraadbeheer
– Batterij gevoede sensor met mobiele datacommunicatie
– Gecertificeerde cloudservice die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van beveiliging en gegevensbescherming

Micropilot FWR30 80 GHz radar is ideaal voor het meten van vloeistofniveaus in mobiele en stationaire kunststoftanks. Kunststof laat radargolven door waardoor de radar eenvoudigweg op het tankdak kan worden geplaatst. De tank voorzien van een nozzle is niet nodig want het instrument komt nooit in aanraking met het medium. De Micropliot is compact waardoor het vinden van een plek op de tank niet moeilijk is. Ophangbeugels zijn beschikbaar voor plafond- of wandmontage en voor stapelbare IBC. De Micrpilot FWR30 radar is batterijgevoed. De datacommunicatie verloopt via een geïntegreerde SIM-kaart. Batterijduur tot 10 jaar is mogelijk maar is sterk afhankelijk van het aantal datatransmissies. Naast de laatste 60 meetwaarden wordt onder andere ook status, positie en GSM locatie van de FWR30 verzonden naar Netilion.

Netilion Value App
De Netilion Value App is de eenvoudigste en krachtige digitale monitoringoplossing uit de reeks softwareoplossingen. De SmartApp biedt een dashboard van actuele meetwaarden, historische gegevens, alarmen en gezondheidsmeldingen van het instrument. Instrument gezondheid is de sleutel voor de verificatie van verkregen meetwaarden.

Netilion Inventory App
De Netilion Inventory App biedt additioneel volumeberekening van de actuele meetwaarde en daarbij informatie over voorraad- en opslagcapaciteit. Deze app laat ook een overzicht van de ontsloten tanks, silo`s en containers zien.

SupplyCare Hosting
SupplyCare hosting is de meest uitgebreide dienst voor voorraadbeheer met de nadruk op gebruikersrollen gebaseerd workflow management. Integratie met leveranciers, klanten en partners is mogelijk door aanpasbare toegangsrechten. SupplyCare hosting biedt ook een gebruiksvriendelijke vraagplanning en synchroniseert met alle gangbare ERP-systemen.

Eenvoudige, snel en schaalbaar zijn de belangrijkste kenmerken voor deze betrouwbare, kosteneffectieve en dataveilige oplossing voor het beheer van vloeistofvoorraden in mobiele en vaste kunststoftanks.

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Wolk met inhoud

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer