Wordt u de winnaar van de Proces Innovatie Prijs 2022?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
21 juni 2022
Article image of: Wordt u de winnaar van de Proces Innovatie Prijs 2022?

Machevo & Bulk Vereniging en beursorganisator FHI organiseren speciaal voor de World of Industrial Processing de Proces Innovatie Prijs (PIP). De PIP is het ideale platform om uw nieuw product of innovatieve technologie onder de aandacht te brengen bij de bezoekers aan Industrial Processing, WoTS en vakpers. De winnaar van de PIP 2022, dé award voor bedrijven actief in de procesindustrie, wordt bekend gemaakt tijdens de beursweek. Iedereen kan aanmelden, stemmen en meedingen!

Vakprijs
Zowel bezoekers als de vakjury brengen hun stem uit. Alle inzendingen wordt door de vakjury op diverse criteria beoordeelt. De vier noviteiten die door de jury als de beste worden gewaardeerd, krijgen een plek in de eregalerij op de beursvloer in de World of Industrial Processing. Deze bedrijven kunnen dan in hun eigen promotie nog eens extra aandacht op hun nominatie vestigen.

Publieksprijs
Door middel van de WoTS site, social media en nieuwsbrieven naar de bezoekers, exposanten en in de vakpers worden de innovaties gecommuniceerd. Websitebezoekers hebben hiermee de mogelijkheid om te stemmen op de best gewaardeerde noviteit. Bij de vorige editie bracht dit ruim 400 stemmen op. De noviteiten met de meeste stemmen van de websitebezoekers worden uitgelicht. Bedrijven krijgen extra promotie wanneer die genomineerd zijn voor de publieksprijs.

Aanmelden
Wordt u winnaar van de PIP 2022? Iedereen kan zich aanmelden voor deze kans. De prijsuitreiking van de publieksprijs en de juryprijs vindt plaats op het Machevo Hotspots paviljoen.

Wilt u meedoen? Meld uw noviteit aan via onderstaande link en maak kans!
https://fhi.nl/wots/projecten/proces-inovatie-prijs-pip-2022/

Geschreven door

Machevo & Bulk vereniging

Machevo & Bulk Vereniging is dé netwerkvereniging voor toeleveranciers aan de procesindustrie. Onze leden zijn gespecialiseerd in proces installaties, proces automatisering en engineering. Naast belangenbehartiging worden beurzen en congressen georganiseerd... Lees meer