Asset Performance 4.0 gaat virtueel

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Asset Performance 4.0 gaat virtueel

In het kader van de internationale uitbraak en verspreiding van COVID-19 volgt BEMAS de ontwikkelingen op de voet, rekening houdend met de adviezen en aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de lokale autoriteiten. De belangrijkste prioriteit van BEMAS is het welzijn, de gezondheid en de veiligheid van werknemers, bezoekers, sprekers en exposanten.

Rekening houdend met de onzekerheid van het risico van verdere verspreiding van COVID-19 in de komende maanden en de onzekere situatie over buitenlandse reisen, heeft het bestuur van BEMAS unaniem besloten om de Asset Performance 4.0 conferentie en beurs virtueel te laten doorgaan. Het evenement vindt online plaats op 15, 16 en 17 september 2020.

Op het online platform zijn zowel de beurs als de conferentie virtueel bij te wonen. Deelnemers kunnen dus de beurs bezoeken, chatten of bellen met standhouders, of deelnemen aan rondetafels. Daarnaast kunnen ze ook de conferentiepresentaties en keynotes bijwonen.

Bovendien krijgen alle deelnemers een jaar lang toegang tot de wekelijkse Asset Performance 4.0-webinars en de virtuele mini-conferenties van 2021.

Van 26 tot 28 oktober 2021 zal de Asset Performance 4.0 Conferentie en beurs live plaatsvinden in het FMCCA Antwerpen.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

BEMAS - Belgian Maintenance Association vzw

BEMAS, voluit de Belgian Maintenance Association vzw, is een dynamische non-profit vakvereniging rond onderhoud en Asset Management. BEMAS richt zich tot asset managers, onderhoudsverantwoordelijken, maintenance professionals en iedereen die op... Lees meer