Asset Performance 4.0: Oproep voor sprekers

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023

De 4de industriële revolutie, IoT en predictive analytics brengen ongeziene mogelijkheden op het gebied van onderhoud, betrouwbaarheid en conditiebewaking met zich mee.

De Asset Performance 4.0 Conference & Exhibition biedt een unieke kans om te leren hoe nieuwe 4.0 technologieën en fundamenten op het gebied van bedrijfsvoering, onderhoud en asset management elkaar versterken om zo een hogere betrouwbaarheid van de apparatuur en hogere kostenprestaties te bereiken in assetintensieve industrieën.

Sprekers gezocht
We zijn op zoek naar sprekers voor een 40 minuten durende presentatie over hun innovatieve toepassingen en projecten op dit gebied. Sprekers kunnen hun ervaringen delen met 4.0-oplossingen die momenteel worden geïmplementeerd in (proef)sites. Duopresentaties zijn toegestaan.

Verder zijn we op zoek naar workshopfacilitatoren om de deelnemers te leren werken met een bepaalde techniek, tool of toepassing op het gebied van onderhoud en beheer. Kortom, workshopfacilitatoren leren de deelnemers hoe ze disruptieve technologieën of oplossingen kunnen gebruiken om de prestaties van hun bedrijfsmiddelen te verbeteren.

Op zoek naar een oplossing voor een specifiek probleem? Laat ons uw hackathonideeën weten. In een hackathon introduceert een asset owner een probleem in operations of maintenance bij een panel van experts, die zullen werken om een oplossing te vinden met behulp van de nieuwste technieken.

Geschreven door

BEMAS - Belgian Maintenance Association vzw

BEMAS, voluit de Belgian Maintenance Association vzw, is een dynamische non-profit vakvereniging rond onderhoud en Asset Management. BEMAS richt zich tot asset managers, onderhoudsverantwoordelijken, maintenance professionals en iedereen die op... Lees meer