BEMAS en IFS Ultimo slaan de handen in elkaar

icon.highlightedarticle.dark Management
76 bekeken 25 maart 2024
BEMAS en IFS Ultimo slaan de handen in elkaar
BEMAS en IFS Ultimo slaan de handen in elkaar | Foto: BEMAS

Met veel trots kondigen IFS Ultimo en BEMAS de start van een intensieve samenwerking aan.
IFS Ultimo draagt daarmee actief bij tot de verdere ontwikkeling van de Belgische vakvereniging voor onderhoud.

BEMAS kent de laatste jaren een duidelijke groei aan leden en geïnteresseerden. Een nauwe samenwerking met deze kennis- en netwerkorganisatie rond onderhoud biedt voor IFS Ultimo uitgebreide mogelijkheden om in dialoog te treden met de technische beslissingsnemers in een bedrijf en zo hun positie als marktleider nog te versterken.

IFS Ultimo biedt enterprise asset management (EAM) softwareoplossingen die worden gebruikt voor het plannen, volgen en onderhouden van assets gedurende hun hele levenscyclus.

Wim Vancauwenberghe, directeur van BEMAS: “Al sinds 1988 is Ultimo een van dé belangrijkste spelers in software voor onderhoud en asset management, waardoor zij perfect weten wat er speelt in onze sector.”

Sinds 2022 maakt Ultimo deel uit van het IFS-concern, hetgeen een extra impuls geeft aan de wereldwijde groei en verdere investeringen in de ontwikkeling van de Ultimo software. Een flexibele best-of-breed oplossing die organisaties helpt bij het effectief beheren van hun assets en onderhoudsprocessen. Met een sterke focus op innovatie en klantgerichtheid blijft IFS Ultimo groeien en evolueren om te voldoen aan de behoeften van moderne bedrijven.

Wim Vancauwenberghe voegt toe: “De expertise van het IFS Ultimo-team en hun toewijding aan het verbeteren van het onderhoudsproces hebben hen gemaakt tot een erkende marktleider en de meest aanbevolen leverancier in onze branche. We zijn ervan overtuigd dat we dankzij deze samenwerking waardevolle best practices kunnen delen met de leden van BEMAS en alle andere geïnteresseerde partijen.”

Over IFS Ultimo

IFS Ultimo biedt toonaangevende enterprise asset management (EAM) softwareoplossingen die organisaties helpen bij het effectief beheren van hun bedrijfsmiddelen en onderhoudsprocessen. De geavanceerde software stelt klanten in staat om assets te optimaliseren, onderhoudskosten te verlagen en operationele efficiëntie te verbeteren.

Met een sterke focus op innovatie, klantgerichtheid en wereldwijde aanwezigheid, blijft IFS Ultimo zich inzetten om organisaties te ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen en het creëren van waarde voor hun bedrijf.

Geschreven door

BEMAS - Belgian Maintenance Association vzw

BEMAS, voluit de Belgian Maintenance Association vzw, is een dynamische non-profit vakvereniging rond onderhoud en Asset Management. BEMAS richt zich tot asset managers, onderhoudsverantwoordelijken, maintenance professionals en iedereen die op... Lees meer