UNIS Group nu ook exclusief autorized partner van softstarterleverancier Motortronics

icon.highlightedarticle.dark Management
87 bekeken Laatste wijziging: 1 december 2023
UNIS Group | Motortronics
UNIS Group | Motortronics | Foto: UNIS Group

UNIS Group, internationaal servicepartner op het gebied van industriële elektronica, is vanaf nu exclusief authorized partner van de softstarterleverancier Motortronics.

Door deze samenwerking kan de maakindustrie in Europa gemakkelijker gebruikmaken van de innovatieve softstarters van Motortronics.

Motortronics marktleider in softstarters

Motortronics ontwikkelt sinds de jaren 70 softstarters voor de meest uiteenlopende toepassingen en is ondertussen uitgegroeid tot marktleider.

Met meer dan 600 werknemers en verschillende geautoriseerde verkoop- en servicepartners over de hele wereld, is Motortronics nu een van de grootste fabrikanten van solid-state vermogensregelaars ter wereld.

Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Clearwater, Florida en heeft extra vestigingen in Brits West-Indië, China, Zuid-Korea en het Verenigd Koninkrijk, maar nog niet in Europa. De vraag naar de softstarters van Motortronics in Europa neemt fors toe. Omdat UNIS Group sterk vertegenwoordigd is in Europa, heeft Motortronics UNIS Group geselecteerd om te fungeren als authorized partner in Europa.

UNIS Group, servicepartner industriële elektronica

UNIS Group is gericht op het bevorderen van de continuïteit van industriële productieprocessen, wereldwijd. Hiervoor biedt het bedrijf specialistische diensten, waaronder de verkoop van industriële elektronica, zowel van nieuwe als gebruikte elektronica. Dit doet zij merkonafhankelijk.

Lees over UNIS Group icon.arrow--dark

Geschreven door

UNIS Group

U wilt stilstand zoveel mogelijk voorkomen. Onze focus ligt daarom op het bevorderen van continuïteit van industriële productieprocessen: we reduce donwtime Lees meer