Beurscombo Maintenance, Pumps & Valves en M+R

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Beurscombo Maintenance, Pumps & Valves en M+R

De unieke combinatie van drie ­industriële topbeurzen, Maintenance, Pumps & Valves en M+R op 23 en 24 maart in Antwerp Expo zorgt ervoor dat bezoekers efficiënter dan ooit weer helemaal op de hoogte zijn van alle trends in hun branche.

Tekst: Easyfairs | Fotografie: Easyfairs

Op de beurzen is veel aandacht voor digitalisering, Industrie 4.0, slim onderhoud, procesmonitoring en OEE. Door de combinatie van de drie beurzen wint het evenement aan dynamiek en impact. De kruisbestuiving tussen (petro)chemie, waterbehandeling, procesindustrie, energie, metaal en productiegericht onderhoud biedt bezoekers veel kansen.

Met één bezoek zijn bezoekers weer volledig bijgepraat over alle relevante industriële ontwikkelingen. Meer dan 400 exposanten tonen hier de beste oplossingen rond industriële vloeistof- en gastechnologieën, meet- en instrumentatie en industriëel onderhoud.

Highlights

Om de krenten in de pap nog sneller te vinden, kunnen bezoekers deelnemen aan een Innovation Tour. Deze voert hen in hoog tempo langs de belangrijkste innovaties op de beurs. Bezoekers die vooral geïnteresseerd zijn in een bepaald thema, komen aan hun trekken in de thematisch ingerichte zones, zoals de Robot Demo Zone over het gebruik van robots in productiegericht onderhoud en de Smart Maintenance Zone met het Smart Maintenance Living Lab.

Natuurlijk is ook het kennisprogramma weer goed gevuld, met onder andere speciale masterclasses met tips & tricks en de nieuwste trends in productiebetrouwbaarheid, procesinstrumentatie, Industrie en Maintenance 4.0, en veiligheid. ●

Article image of: Beurscombo Maintenance, Pumps & Valves en M+R

________________________________________________

Maintenance, Pumps & Valves, M+R

■ Plaats: Antwerp Expo
■ Data: 23 en 24 maart 2022
■ Tijden: 10:00-18:00 uur, op 23 maart ­naborrelen tot 19:00 uur
■ Tickets: gratis, via www.maintenance-expo.be met code BABD1000

Article image of: Beurscombo Maintenance, Pumps & Valves en M+R

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark