What’s new in onderhoud en meet- en regeltechnieken?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
15 februari 2023
Article image of: What’s new in onderhoud en meet- en regeltechnieken?

Op twee dagen weer helemaal bijgepraat over wat er beweegt in industrieel onderhoud en in meet- en regeltechnieken en procesinstrumentatie … Het kan dankzij het unieke combo-event dat de vakbeurzen Maintenance en M+R samenbrengt in Antwerp Expo op 22 en 23 maart. Mis deze unieke kans niet om de belangrijkste nieuwigheden te ontdekken die u in staat stellen om definitief komaf te maken met ongeplande stilstanden. Registreer vandaag nog.

Door de volatiele energieprijzen en de stijgende loonkosten staan productiekosten steeds meer onder druk. Productiestilstand moet ten alle koste vermeden worden. Alles begint met een continue monitoring van de meest kritische installaties in uw productie. State-of-the-art onderhoudstechnologie en procesinstrumentatie houdt dan niet alleen uw productielijnen en procesinstallaties draaiende, maar zorgt ook voor waardevolle inzichten: om energiebesparingen op te sporen, bottlenecks weg te werken, kortom uw productiviteit naar een hoger niveau te brengen. Op Maintenance en M+R ontdekt welke bouwstenen u nodig heeft om uw processen zo efficiënt mogelijk te laten draaien en met welke technologiepartner(s) u de volgende stap in duurzaamheid kan zetten.

Innovaties bij de vleet
De twee vakbeurzen Maintenance en M+R tonen u de antwoorden op deze vragen. In totaal zullen meer dan 200 exposanten u verwachten in Antwerpen, het hart van de procesindustrie in België. Op de agenda de voornaamste innovaties in beide sectoren die u in staat stellen te automatiseren en te digitaliseren voor winst in productiviteit, veiligheid en betrouwbaarheid. De Innovations Tours en Galerij zijn de kortste weg om langs de belangrijkste nieuwigheden te navigeren. Op dinsdag 22 maart worden de meest vernieuwende inzendingen in zowel onderhoud als meet- en regeltechnieken en procesinstrumentatie bekroond met een Innovation Award.

Kennis bijspijkeren
Ook de Masterclasses zijn terug. In samenwerking met gerenommeerde partners uit de procesindustrie en de wereld van onderhoud, worden prangende kwesties in de kijker gezet tijdens korte presentaties. U kan in geen tijd uw kennis bijspijkeren en leren uit best practices van andere bedrijven, zodat u weer helemaal mee bent met wat er beweegt. Op de websites van Maintenance en M+R kan u de volledige inhoud van het seminarieprogramma terugvinden.

Kortom, Maintenance en M+R vormen samen de meest efficiënte manier om mee te zijn met de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. Mis deze unieke kans niet en registreer nu voor een gratis bezoek aan Maintenance en M+R.

Geschreven door

Easyfairs

Informatie over Easyfairs Easyfairs Nederland maakt onderdeel uit van Easyfairs Group. Deze internationale eventorganisator en beheerder van expohallen staat op de 18e plaats in de lijst van ’s wereld toonaangevende... Lees meer