De debuuteditie van vakbeurs Maintenance Gorinchem nadert

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: De debuuteditie van vakbeurs Maintenance Gorinchem nadert

Op 17, 18 en 19 april komt de industriële onderhoudsbranche samen op vakbeurs Maintenance Gorinchem en brengt u met één bezoek op de hoogte van alle nieuwe technologieën, methoden en andere oplossingen voor uw asset base. De beurs biedt in samenwerking met haar bijna 100 exposanten en kennispartners als NVDO en iTanks een compleet kennis- en netwerkplatform omtrent thema’s als Digitalisering, Preventief – en Voorspellend onderhoud, Kennisborging, Robotisering, Het belang van de Human Factor en Veiligheid in de keten.

* De door de NVDO gelauwerde kersverse Maintenance Manager van het Jaar 2018, Maarten Habets (Maintenance Manager bij Emerald Kalama Chemical BV) zal de vakbeurs op 17 april om 10.30 uur openen.

*U heeft als bezoeker de mogelijkheid om een unieke foto te laten maken: de firma’s Vandesky en Industrieel Klimmen.nl hebben een photobooth bij de entree van de beursvloer op twaalf meter hoogte! Klim onder begeleiding naar grote hoogte en krijg uitzicht over de beursvloer. Tevens ontdekt u welke andere exposanten aanwezig zijn.

* Als bezoeker maakt u vrij gebruik van parkeren, cateringdiensten en het kennisprogramma. Greep uit het kennisprogramma: Marcel Morsing, founder van MaxGrip, spreekt o.a. over Predictive Maintenance. Egbert-Jan Sol, directeur programma bureau bij Smart Industry, vertelt u over de gevolgen van digitalisering voor uw business en productieprocessen. Arie van Vliet, directeur bij Gouda Vuurvast, legt u aan de hand van De Lerende Steen uit hoe data kan worden vertaald naar voorspelbaarheid. (Alle kennissessies zijn vrij in te lopen.)

* Brancheorganisaties Ki< MPi en iTanks tonen in samenwerking met diverse start-ups en innovators nieuwe technologieën en diensten in de vorm van demo’s. Maak op laagdrempelige wijze kennis met Augmented Reality, inspectiedrones of het Robotica Smart Tooling project en laat u bijpraten door de aanwezige pioniers.

Bezoek is gratis bij voorregistratie.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Easyfairs

Informatie over Easyfairs Easyfairs Nederland maakt onderdeel uit van Easyfairs Group. Deze internationale eventorganisator en beheerder van expohallen staat op de 18e plaats in de lijst van ’s wereld toonaangevende... Lees meer