De Technische vakbeurs groeit verder in 2016

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: De Technische vakbeurs groeit verder in 2016

De technische vakbeurs groeit verder door verdergaande industriële ontwikkelingen in ‘Grenzeloos zeeland’!

Het Sloegebied en de Kanaalzone, van Vlissingen tot aan Gent. Een regio waarin de industriële bedrijvigheid van Zeeland zich steeds verder ontwikkelt. In het project “Vitaal Sloegebied en Kanaalzone” staat duurzaam ondernemen in techniek en industrieël onderhoud centraal. Grote projekten gaan in dit gebied uitgevoerd worden met o.a. als voorbeeld de nieuwe zeesluis van Terneuzen met een begroting van één miljard! Realisering van Sluiskiltunnel en aansluitende infrastructuur zorgen voor vestiging van nieuwe grote bedrijven naast de reeds bestaande zoals Yara, Dow Chemical, ICL-IP. Uniek is ook het projekt Solar Energized Ports van Zeeland-Seaports en de ontwikkeling van het Maintenace Value Park!

De technische vakbeurs in de Zeelandhallen te Goes staat letterlijk centraal in al deze ontwikkelingen in Zeeland en is daarmee een door het bedrijfsleven gewaardeerd podium om bestaande relaties jaarlijks te ontmoeten en nieuwe afzetgebieden te ontdekken over geheel Zuid-West Nederland, want het verzorgingsgebied van deze professionele vakbeurs gaat tot in Vlaanderen en West Brabant.

Het expositieprgramma van de Technische vakbeurs bedient alle vormen van bedrijvigheid in Zeeland en daarbuiten. Leveranciers van materialen en diensten voor de agrische-, visserij- en levensmiddelenindustrie, de bouwnijverheid, installatietechniek en metaalbewerking, enz. vormen het expositieprogramma en het bezoekersveld van de Technische vakbeurs 2016, die dan haar eerste lustrum viert. Een vijfde editie, het bewijs van nut en noodzaak van een vakbeurs voor allen die beroepshalve betrokken zijn bij industrieel onderhoud, vervanging van materialen en technische dienstverlening.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark