DuPont Sustainable Solutions neemt KKS Advisors over

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: DuPont Sustainable Solutions neemt KKS Advisors over

DuPont Sustainable Solutions (DSS) heeft KKS Advisors, een toonaangevend wereldwijd adviesbureau op het gebied van Environment, Social en Governance (ESG), overgenomen. Met deze overname, die op 30 juni jl. van kracht werd, voegt DSS nieuw intellectueel eigendom, methodologieën, middelen en mogelijkheden op het gebied van ESG en duurzaamheid toe aan het aanbod.

Door dit te combineren met het operationele erfgoed van DSS en de expertise op het gebied van operationele risico’s, capaciteitsontwikkeling, data-analyse en digitale technologie, kan DSS nu echt geïntegreerde transformatieoplossingen bieden aan klanten om duurzaamheidsdoelstellingen en -ambities te implementeren.

“Bij DSS geloven we dat het beheersen van risico’s en het verbeteren van activiteiten fundamenteel verbonden zijn met duurzaamheid en maatschappelijke impact”, zegt Davide Vassallo, Chief Executive Officer van DuPont Sustainable Solutions. “Onze overname van KKS Advisors stelt DSS in staat om klanten diepgaande inzichten, strategieën en geïntegreerde mogelijkheden te bieden om hun plannen wat betreft ESG en duurzaamheid te ontwikkelen en uit te voeren en zo succesvol mensen te beschermen, processen te verbeteren en een duurzame toekomst te creëren.”
KKS Advisors is een van de toonaangevende namen op het gebied van ESG. Het is erkend vanwege academische inzichten, financiële kennis en de aanpak om beleggers, stichtingen, bedrijven en niet-gouvernementele organisaties te helpen gedurfde en effectieve strategieën te ontwikkelen die de weg plaveien naar een duurzamere samenleving. Dankzij deze overname krijgt DSS een team ervaren senior consultants erbij, onder wie ‘s werelds belangrijkste ‘thought leader’ en academicus in ESG, George Serafeim, Charles M. Williams Professor of Business Administration aan de Harvard Business School, en meer dan honderd ESG-adviesprojecten.

“DSS is toonaangevend in het creëren van veiligere werkplekken, het beperken van risico’s en het behalen van operationele efficiency”, aldus Serafeim. “KKS Advisors kijkt ernaar uit om samen te werken met DSS en klanten de toegevoegde waarde te laten zien van ESG om bij te dragen aan een duurzamere toekomst.” Het diverse, wereldwijde team van ervaren senior consultants van KKS Advisors is gevestigd in Boston, Massachusetts, Londen, Engeland, en Athene, Griekenland. De toevoeging van de consultants van KKS Advisors betekent dat DSS meer dan 1.000 full-service medewerkers en experts heeft om wereldwijd klanten te bedienen. De medewerkers van KKS Advisors blijven gehuisvest op hun huidige locaties en de naam KKS Advisors blijft gehandhaafd.

Geschreven door

DuPont Sustainable Solutions

DuPont Sustainable Solutions (DSS) biedt toonaangevende adviesdiensten op het gebied van operationeel management die organisaties in staat stellen hun medewerkers en bedrijfsmiddelen te beschermen, operationele efficiency te realiseren, sneller te... Lees meer