Eenvoudig hygiënische media uit drums en ladingen verpompen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Eenvoudig hygiënische media uit drums en ladingen verpompen

Nieuwe in ons programma
Graco piston pompen en drum unloaders vormen een uitstekende aanvulling op ons uitgebreide programma vol hygiënische pompoplossingen. We vertellen u graag over de functionaliteiten en voordelen welke dit pomptype biedt voor uw proces.

Graco piston pompen
Met Graco piston pompen brengt u eenvoudig matig- tot hoogviskeuze hygiënische media zoals voedingsmiddelen en cosmetica tot 100.000 cps over uit drums en ladingen.

De pompen zijn eenvoudig te reinigen, erg duurzaam en zeer efficiënt door de meest geavanceerde luchtmotor in de markt. De piston pompen worden ingezet voor diverse hygiënische media waaronder: voedingsmiddelen, zuivel, cosmetica, pharmaceutische producten en meer.

Graco drum unloaders
De Sanitaire Graco Drum Unloaders gebruiken de piston pompen om hygiënische media met een viscositeit tot 1.000.000 cps over te brengen uit drums en ladingen. De drum unloaders beschikken over on-demand workflow-mogelijkheden en kunnen snel uit elkaar worden gehaald voor toepassingen die veelvuldig moeten worden gereinigd.

Geschreven door

Inventflow

Inventflow BV is een onderneming met een ruime ervaring in het leveren en onderhouden van een breed scala aan procescomponenten. Van zowel sanitaire en aseptische procescomponenten in de voeding-, genotsmiddelen-... Lees meer