Endress+Hauser TrustSens bekroond met de WoTS TechAward

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Endress+Hauser TrustSens bekroond met de WoTS TechAward

Innovatie, toegevoegde waarde en marktrelevante criteria heeft de vakjury en beurssite bezoekers doen overtuigen om Endress+Hauser met de innovatie iTHERM TrustSens uit te roepen tot winnaar in de categorie World of Automation – Motion & Drives en te bekronen met de WoTS TechAward 2018 trofee.

De innovatieve iTHERM TrustSens TM371 compacte temperatuuropnemer voor de voedingsmiddelen- en farmaceutisch industrie kan volledig automatisch en zelfstandig inlijn kalibreren en is ontworpen voor hygiënische en aseptische toepassingen. Doordat de sensor zichzelf tijdens de productie volledig automatisch en geheel traceerbaar kalibreert, wordt de kans op niet gedetecteerde afwijkingen geëlimineerd, met maximale productveiligheid en procesefficiëntie als resultaat. Dankzij de geïntegreerde Heartbeat Technology is het mogelijk om instrumenten doorlopend te diagnosticeren en te verifiëren zonder het proces te onderbreken.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Endress+Hauser TrustSens bekroond met de WoTS TechAward

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer