Europa-Park Duitsland vereenvoudigt onderhoud met behulp van Ultimo

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
354 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Europa-Park Duitsland vereenvoudigt onderhoud met behulp van Ultimo

In het hart van Europa, tussen het Zwarte Woud en de Vogezen, ligt een van ’s werelds mooiste themaparken. Elk seizoen bezoeken meer dan 5,7 miljoen mensen uit de hele wereld het park om te genieten van de spanning die wordt geboden door meer dan honderd attracties en shows. Het vernieuwende Europese themaconcept, een van de grootste hotelresorts in Europa, de verschillende decoraties voor elk seizoen en het grote aantal gevarieerde en kleurrijke evenementen maken Europa-Park het hele jaar door tot een unieke bestemming om er even helemaal tussenuit te zijn. De Ultimo EAM software stroomlijnt de onderhoudsprocessen en ondersteunt de veiligheid van al die miljoenen bezoekers.

De ongeveer 450 onderhoudsmedewerkers verwerken dagelijks maar liefst 1.800 gevarieerde onderhoudswerkzaamheden. Niet alleen om alle attracties en faciliteiten tip top in orde te houden , maar ook om de veiligheid van alle bezoekers te garanderen. Ook tijdens openingstijden wordt er gewerkt en daar mogen bezoekers zo min mogelijk van merken. Europa-Park heeft dus behoefte aan betrouwbare en snelle software, die overal toegankelijk is. Dit hebben ze met Ultimo gevonden.

Download de referentiecase icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Europa-Park Duitsland vereenvoudigt onderhoud met behulp van Ultimo

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer