Evelyn Mario treedt toe tot het bestuur van PI Italië

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023

Evelyn Mario, Managing Director van Procentec srl, is benoemd als nieuw lid van het Profibus-Profinet italië, de regionale vereniging die veldbustechnologiën promoot op de Italiaanse markt. In februari werd tijdens de aandeelhoudersvergadering unaniem ingestemd met de nominatie van mevrouw Mario, wie meteen na de aanstelling de eerste vergadering bijwoonde.

Als Managing Director van het Italiaanse kantoor van Procentec, is mevrouw Mario verantwoordelijk voor alle sales- en marketingactiviteiten van Procentec in Italië en Italiaans sprekende gebieden. Procentec is een actief lid van PI in Duitsland, de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Mevrouw Mario reageert, “Procentec is altijd betrokken geweest bij het wereldwijde netwerk van PI met onze krachtige diagnostiekoplossingen voor Profibus en Profinet. Onze producten worden gebruikt tijdens trainingen, workshops en evenementen van PI in veel landen. Nu willen we dat Procentec ook in Italië nog toonaangevender wordt, na de buitengewone inzet van het hoofdkantoor in Nederland”.

Het nieuwe bestuur bestaat uit afgevaardigden van Procentec, Siemens, Phoenix Contact, Hilscher, Auma, Biffi, Harting, HMS Industrial Networks, Wago Elettronica en de twee regionale Competentie Centra.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark